Carsten Frank
Carsten Frank er autodidakt med studier i kunsthistorie 1978-80. Han er meget optaget af lyset og værkerne synes at beskrive landskabet på forskellige tider af døgnet og året. Carsten Frank arbejder med akryl og olie på lærred samt grafik.
Michael Jastram
Med et imponerende CV der strækker sig over mere end 30 år, har Michael Jastram manifesteret sig som en af Tysklands betydeligste kunstnere. Hvilket bl.a. illustreres ved, at han også er fornemt repræsenteret i kunstsamlingen i den tyske Forbundsdag med en række skulpturer.
Leif Sylvester / Poulin Design
Det tætte samarbejde med Poulin Design og Jules Pansu har resulteret i udgivelsen af de eksklusive og eftertragtede gobelinvævninger, ”Glade idioter”, ”Gadeliv” og ”Et hjørne af min verden”
Henriette Hagelskjær
”Den gådefulde Hagelskjær.
Kunstneren Henriette Hagelskjær er ydmygheden selv i egen person. Selv om hun kan male, så englene synger, så er hun ikke den, der trænger sig på. Hendes kunstner-ego rager ikke op som et blinkende fyrtårn midt i myldretiden, og man leder forgæves efter hende på Facebook. Det vil jeg ikke bruge min tid på, siger hun, jeg vil meget hellere male.”
Af Per Nielsen
Niels Maagaard
Niels Maagaard er digital kunstner. Han tager foto af objekter og bruger det i værkerne. De indeholder ofte diverse kranier, mørke, mystik og uhygge. Men midt i det mørke er der også lys.
Karen Nyholm
På bunden af en stramt designet dobbeltskål står en lille porcelæns kat, og kigger op mod motivet af en hvæsende panter. Betragter den sin egen ønsketænkning? Eller er den fanget mellem to verdener - udstillet i en voksen krop af up-to-date-glasdesign og rustfrit stål. En barndom, der er gået forkert? "Miav". Noget er ikke, som det plejer at være.
Yoshio Nakajima
Yoshio Nakajima er 70 år, født i Japan, hvor han voksede op på landet nogle hundrede km udenfor Tokyo. Som ganske ung bevægede han sig ind på en bane som kunstner og kosmopolit. Først gik turen til læremestre i Tokyo, der bragte ham i kontakt med samtidige rørelser i det internationale kunstmiljø. Siden kom han bl.a. til Amsterdam, Los Angeles, Göteborg og Ramlösa. I dag tilbringer han halvdelen af året i Sverige og halvdelen i Japan.
Sus Andersen
Inspirationen har jeg altid hentet i naturen, både i formsprog og dekoration.
Simon Fellah
De genkendelige ansigter er der, samtidig med at de forsvinder. Konturer opstår, toner frem på lærredet, og forsvinder på én og samme tid.
Carsten Fun Jensen
Carsten Fun Jensen Arbejder i bronze og granit. Hans skulpturer er gennemarbejdede ned til mindste detalje og med en finish, der gør at man slet ikke kan lade være med at lade fingrene kærligt glide over metallet eller den glatslebne stenmasse
Clemens Briels
Allerede som barn vidste Clemens Briels hvad han skulle være, når han blev voksen. Et helt almindeligt job skulle han ikke have! Men hvad blev han så? – Billedkunstner. Hans udtryk afslører ikke, hvordan hans fremtid vil se ud, men man får stadig følelsen af, at skæbnen har noget i vente for ham.
Benedikte Marie
Benedikte Maries inspiration finder hun i sin egen dagligdag. Udgangspunktet kan være en tilfældigt forbipasserende kvinde, en hun støder på via internettet, i et magasin eller et helt fjerde sted. Hun foretrækker, at de er helt ukendte og anonyme. Kun sådan får beskueren mulighed for, på et ubevidst plan, at skabe sin helt egen illusion og historie, ud fra det de ser i det enkelte kunstværk.
Sulejman Junuzovic
Sulejman Junuzovic maler realistiske men alligevel drømmeagtige malerier, hvor han blander indtryk fra Bosnien. Hvor andre realister, eksempelvis Thomas Klyge eller Jørgen Boberg, kan have noget tvetydigt, af og til endda uhyggeligt, i deres maleri, er Junuzovic poeten, der skildrer det forgangne. Tiden står stille i hans værker, hvilket til tider kan være befriende.
Jikke van de Waal-Bijma
Mennesker er det centrale fokus i Jikke van de Waal-Bijmas arbejde. Jikke arbejder i både bronze og ler og hendes lerskulpturer er opbygget med håndformede plader af ler. Udseendet af skulpturende og den menneskelige figur, i dens mange former og manifestationer, er vigtige i hendes arbejde med værkerne.
Franz Beckerlee
Franz Beckerlee er fra 1942 - og kom efter realeksamen i lære som værktøjsmager. Han var stærkt inspireret af Robert Jacobsen og begyndte allerede som 16 årig at fremstille skulpturer af jern. Dengang udstillede han på Galleri Graugaard og spillede musik i sin fritid.
I 1969 dannede han sammen med Willi Jønsson og Kim Larsen - "Gasolin",
som fyldte hele tilværelsen frem til 1978.
Troels Trier
Troels Trier har i en lang årrække været kontroversiel entertainer i underholdningsbranchen, men er nu vendt tilbage til maleriet, med succes. Han har etableret sig som billedkunstner gennem en lang række udstillinger omfattende grafik, skulpturer, assemblager, samt hans specialitet, nemlig fabulerende malerier i en genre, som er helt hans egen.
Jannie Kloster
Jannie Kloster er født i Danmark. Hun har dog boet i Kina fra 2005 – 2011 med sin mand, hvilket har haft stor indflydelse på hendes kunstneriske virke. Hun var ny i kunstverdenen i Shanghai, men blev meget hurtigt accepteret i kunstkredse. Hun overraskede alle med utrolig energi, engagement og kreativitet.