Kunst ekspertise

Familien Munkholm har leveret moderne kunst og persiske tæpper til samlere, virksomheder og private familier gennem tre generationer siden 1953. Gennem de mange år er der opbygget et stort netværk til såvel Galleri og kunsthandlerkolleger som samlere og kunstnere.

Kunstekspertise behøver ikke nødvendigvis at være en bred teoretisk kunstforståelse og en bachelorgrad i kunsthistorie. Når et menneske vokser op med kunst omkring sig, lever blandt kunstnere og arbejder passioneret med kunst hver dag i et helt menneskeliv, vil man få en form for kunstforståelse, en mening om kunst. Det er den form for kunstekspertise familien Munkholm har samlet op gennem fire generationer.

Kunstværkerne kan være udført på mange forskellige medier og med forskellige teknikker som f.eks.: Maleri – Skulptur – Fotokunst – Grafik – Glaskunst – Keramik – Billedvævning – Kunstpuder, etc.

Det at spotte god kunst, handler ofte om mavefornemmelse og om at kunne se, at noget bliver godt, før det er det. Det handler også om, at se efter om det er håndværket eller ideen, der er det bærende element i et kunstværk.

Kunst bliver ofte overfortolket og omgivet af snobberi. I Belle ønsker vi at tage kunsten ned i øjenhøjde hvor alle kan være med og tør kigge og spørge. Så er det nemlig hyggeligt, at gå på kunstudstilling i afslappede omgivelser.

I Belle er alle velkomne, også selvom de bare gerne vil kigge uden at købe.

Foredrag om at drive kunstgalleri i familieregi gennem tre generationer.

Foredragets varighed kan tilpasses efter ønske.
Du kan booke et foredrag af Martin Munkholm ved at sende en e-mail til: martin@belle.dk eller ringe direkte til Belle Art Gallery på telefon 75 89 73 70.