Om Ljudmila

Min verden er farver og linier. Jeg arbejder med mange forskellige materialer: olie, papir, kridt, akryl, kul, tusch – alle materialer som fanger min nysgerrighed. Det jeg maler, er en...

Læs mere

Viser alle 18 resultater

Viser alle 18 resultater

Mere om Ljudmila

Min verden er farver og linier. Jeg arbejder med mange forskellige materialer: olie, papir, kridt, akryl, kul, tusch – alle materialer som fanger min nysgerrighed. Det jeg maler, er en refleksion af min virkelighed, som kunstner og som kvinde. Inspirationen kommer mange steder fra: en drøm, et barn, bøger, en film eller et sted som måske virker bekendt, selvom jeg aldrig har været der.
Jeg holder meget af farvekompositioner på store lærreder, farver som mødes og blander sig, efterladende sig overgange og kanter, som skaber egne imaginære verdener. Dette appellerer ikke blot til forståelsen, men snarere til at se, sanse og fornemme. En enkelt linie kan være en vej til mit indre og ikke mindst til min omverden. Jeg er født i Sarajevo. Uddannet journalist. 93′ krigen … ankom til Danmark … Afgangseksamen fra Kunstskolen, grafisk linie.
Herefter diverse kurser, selvstændig fordybelse og job som freelance kunstner, hvilket har gjort mig til hvad jeg er i dag. Jeg udstiller i forskellige gallerier, kunstforeninger og institutioner. Hvor finder jeg inspiration? … I mennesker, musik …Jeg holder meget af musik og spiller også selv. Musik er noget der inspirerer mig på mange måder, også i mine malerier.