Service

  • Konsulentbesøg i dit hjem eller virksomhed
  • Udstrakt bytteret og returret
  • Hurtig levering
  • Indramnings service
  • Rensning og restaurering

Konsulentbesøg i dit hjem eller virksomhed

Vi besøger og rådgiver gerne vores kunder i deres hjem eller virksomhed, uanset hvor det er. Et besøg hos kunden giver os mulighed for at rådgive kunden på den bedst mulige måde. På denne måde kan vi hjælpe med at udvælge de helt rigtige kunstgenstande og få dem placeret optimalt.

Vi kommer gerne til vores kunder og viser malerier, skulpturer og andre kunstværker frem in natura. Det er uforpligtende og gør det meget nemmere, at få truffet de rigtige valg fra starten.

Udstrakt bytteret og returret

I Belle Art Gallery tilbyder vi 14 dages fuld returret samt et års bytteret til fuld pris på malerier, skulpturer, litografier og andre unikke kunstværker, som er købt i Belle. Dette tvinger os til at gøre os umage, når vi udvælger kunstnerne og deres kunstværker.

Vi står altså fuldt og helt inde for de kunstnere, vi udstiller i kunstgalleriet i Belle.

Hurtig levering

Hos Belle Art Gallery sender vi typisk solgte malerier, skulpturer og andre kunstværker afsted i løbet af 1-3 hverdage, efter vi har modtaget en ordre. Der bliver sendt en e-mail til køberens e-mailadresse, når ordren er registreret.

Vi ved at hurtig levering har stor betydning for rigtig mange af vores kunder, derfor gør vi os umage for at levere så hurtigt, som det er os muligt.

Ved bestilling afsendes ordren i løbet af 1 til 3 hverdage. Undtaget herfra er malerier, skulpturer og andre kunstværker, hvor det er angivet, at de er på udstilling ude af huset. I disse tilfælde tager det lidt længere tid at frembringe kunstværkerne. Typisk 3 – 5 hverdage og i sjældne tilfælde lidt længere tid.

Der bliver sendt en e-mail til køberens e-mailadresse når pakken sendes afsted.
Normal leveringstid, efter afsendelsen, til adresser i Danmark er 1-3 hverdage.

De fleste pakker sendes med GLS eller PostNord.

Større pakker leveres ofte med egen bil eller med møbeltransport – levering sker her ifølge nærmere aftale.

Ønskes pakken leveret til en anden adresse end faktureringsadressen, skal adressefeltet for anden leveringsadresse udfyldes.

Indramnings service

I Belle Art Gallery tager os gerne af indramningsopgaver.

Vi kan klare alle tænkelige og utænkelige former for indramninger af såvel plakater som malerier og andre former for kunst og vægdekoration. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på det, du ønsker at få rammet ind. Vi arbejder helst med danskproducerede rammer i et højt kvalitetsniveau, men hvis det er en billig pris der er vigtig, er vi også konkurrencedygtige på dette parameter.

Rensning & restaurering af malerier

Belle Art Gallery kan tilbyde rensning og restaurering af malerier. Vi udfører ofte den slags opgaver for flere af landets største forsikringsselskaber og rengøringsselskaber. Vi tager os også gerne af mindre opgaver for private kunder. Vi har mere end 50 års erfaring med rensning og restaurering.