Om Simon Fellah

Menneskets indre tilstand er ofte omdrejningspunktet for min kunst. Motiverne er ansigter og kroppe i grænselandet mellem lys og mørke, eksistens og ikke-eksistens, skrøbelighed og styrke. Billederne er drevet af...

Læs mere

Viser 1–30 af 116 resultater

Viser 1–30 af 116 resultater

Mere om Simon Fellah

Menneskets indre tilstand er ofte omdrejningspunktet for min kunst.
Motiverne er ansigter og kroppe i grænselandet mellem lys og mørke, eksistens og ikke-eksistens, skrøbelighed og styrke.
Billederne er drevet af det emotionelle og ekspressionistiske udtryk og kan betragtes som en invitation til, at man som beskuer selv tilfører det fortællende element.
Jeg arbejder både med store malerier i mange farvelag og små skitser med en enkel og antydende streg.
Stilen flyder mellem det abstrakte, det grafiske, det maleriske, det koloristiske, det monokrome og det mere konceptuelle udgangspunkt. Ofte i samme billede.
I sidste ende handler det at lave kunst om at lege og søge.Værkerne fremstår dynamiske fremfor statiske, stilen grænser sig til det abstrakte, til tider det grafiske, det maleriske, det koloristiske, det monokrome, det konceptuelle.
Ansigtet har mange former, men i alle tilfælde er der i Simon Fellah’s ansigter – uanset om de er malede og dryppede i mange farver eller blot skitserede med en enkel og antydende streg – stærke udtryk og noget emotionelt som drager blikket tættere på.
De er både ubestemte og personlige, spejle der reflekterer både den der kigger og forestillingsevnen om hvem, der kigges på.