Om Jannie Kloster

Jannie Kloster er født i Danmark. Hun har dog boet i Kina fra 2005 – 2011 med sin mand, hvilket har haft stor indflydelse på hendes kunstneriske virke. Hun var...

Læs mere

Viser 1–30 af 55 resultater

Viser 1–30 af 55 resultater

Mere om Jannie Kloster

Jannie Kloster er født i Danmark. Hun har dog boet i Kina fra 2005 – 2011 med sin mand, hvilket har haft stor indflydelse på hendes kunstneriske virke.
Hun var ny i kunstverdenen i Shanghai, men blev meget hurtigt accepteret i kunstkredse. Hun overraskede alle med utrolig energi, engagement og kreativitet.Billedkunstner, Jannie Kloster, født i 1951 i Danmark – har siden 2005 og indtil 2011 boet med sin mand i Kina, Shanghai, hvor hun arbejdede med ind-køb, design og kunst.
Nu bor hun i Silkeborg – et naturskønt område i Danmark.
Med inspiration fra alle steder er maleri en stor passion og har beriget hendes liv både i Shanghai og i Danmark.
Hun siger ”Nu har jeg endelig fået begyndt, og jeg kan slet ikke stoppe igen – ofte maler jeg næsten alle døgnets timer. Jeg MÅ bare male. Det giver masser af energi og ny inspiration”.
Jannie Kloster var ny i kunstverdenen i Shanghai, men hun blev meget hurtigt accepteret i kunstkredse. Hun overraskede alle med utrolig energi, engagement og kreativitet, og der er ingen tvivl om, at vi kan forvente mange spændende værker fra hendes hånd. Hun var tillige inviteret til at udstille på Shanghai ART FAIR 2010 – en af de største kunstmesser i Asien og efter denne fantastiske mulighed fulgte hurtigt andre spændende udstillinger.
Hun har bevaret kontakten til Gallerierne i Kina og har haft udstillinger dér, også efter hun er flyttet til Danmark.
Inspireret af Kinas gamle møbeldesign i guld, røde og sorte lak farver og hendes liv i et farverigt Asien, maler Jannie Kloster ofte med stærke farver og streger. Det forstærker udtrykket i hendes motiver og billeder, der udstråler en utrolig energi, glæde og fantasi. Ofte har hendes malerier en dobbelt betydning, og i nogle findes “skjulte” dyr. Det er hensigten, at iagttageren skal bruge sin fantasi og få sig en aha oplevelse.
Nogle af malerierne har en stram stil med rene linjer, mens andre har en mere abstrakt stil, men de har alle et strejf af humor og afspejler en stor kærlighed til farver, natur, katte, tigre og dyr i almindelighed. For hende er hvert træ en spændende skulptur, og der er en dejlig historie med en dyb mening bag hende farverige træer.
Hun arbejder både med akryl, blæk og med Mixed Media på lærred. Hun bruger spatel og pensel samt en særlig teknik med blæk, som hun tilegnede sig i Kina – malerier uden brug af pensel. Jannie Kloster har i rekordtempo nået langt ud over kanten med sine malerier – hun har gennemgået en ekstrem hurtig udvikling fra det første maleri til det, hun maler i dag.
Hun har en utrolig kraft, styrke, positiv energi og humor, som hun elsker at give andre gennem sine malerier.