Om Lone Völcker

Lone Völcker er født i 1966, i rosernes by Mariager. “I hele min opvækst har jeg været kreativ, og kunsten har altid pirret min nysgerrighed – og beriget mig på...

Læs mere

Viser alle 10 resultater

Viser alle 10 resultater

Mere om Lone Völcker

Lone Völcker er født i 1966, i rosernes by Mariager.
“I hele min opvækst har jeg været kreativ, og kunsten har altid pirret min nysgerrighed – og beriget mig på mange måder. At være kreativ og kunne levere et unikt stykke kunst er helt fantastisk – det gør mig virkelig glad. Jeg gør mig umage og tænker konstant kreative tanker.
Siden 2014 har jeg primært arbejdet med, at lave skulpturer i plexiglas. Jeg arbejder meget med de organiske former, som kommer frem i processen. Mit udgangspunkt er fra mine skitser og tanker, som jeg bliver inspireret af i min dagligdag, omgivelserne, mennesker jeg møder, naturen etc. – undervejs i processen kan materialet være med til, at vise noget nyt.
Mine skulpturer kan betragtes fra alle sider – så ved at dreje den – får betragteren en ny oplevelse. Lad lyset ramme skulpturen – og oplev, hvordan det vil spredes og videregive energi til rummet.
Du kan vælge lysskulpturer som er monteret i et stålrør med lyskilde eller lysskulpturer monteret på en klar plexiglas fod.
De er alle unikke og skulpturelle – de passer ind alle steder: virksomheden, receptionen, kontoret, mødelokalet, butikken, showroom, entréen og private hjem.”Hun indarbejder de organiske former i hver enkelt skulptur og har som oftest et tematisk udgangspunkt. Skulpturerne er derimod ikke tænkt at skulle videregive en konkret tanke, ej heller en eksakt betragtningsvinkel. Det er netop det betagende ved Völckers skulpturer, at de kan betragtes fra alle sider – og lige meget fra hvilken vinkel de anskues, så byder de på nye fortolkninger. Lyset, og formen er ustandselig i forandring i disse smukke skulpturer, som samarbejder med farvernuancerne, om at skabe en æstetisk helhed.