Om Ingrid Bugge

Ingrid Bugges dyrker et kraftfuldt, drømmende og klassisk malerisk udtryk. Hun arbejder også med installationen, både som udsmykning og som kunstneriske, multimedielle kunstprojekter.Ingrid Bugge, (f. 1968), dansk fotograf og visuel...

Læs mere

Viser alle 7 resultater

Viser alle 7 resultater

Mere om Ingrid Bugge

Ingrid Bugges dyrker et kraftfuldt, drømmende og klassisk malerisk udtryk. Hun arbejder også med installationen, både som udsmykning og som kunstneriske, multimedielle kunstprojekter.Ingrid Bugge, (f. 1968), dansk fotograf og visuel kunstner. Hun arbejder med udgangspunkt i fotografiet. Det tager form som store kunstprojekter, bøger, installationskunst, fotografiske værker og videoscenografier.
Hun har en række soloprojekter bag sig, bl.a. “Ballettens Indre Rum” på KunstCentret Silkeborg Bad, “Mellem Linierne” på Det Nationale Fotomuseum (2013), “Når Matematikken Taler” på Københavns Universitet (2013) og “Overgivelse” i Grundtvigs Kirke i (2011).
Tidligere har hun været kreativ udvikler for bl.a. DR, Natinalmuseet og Tycho Brahes Planetarium, med fokus på etablering af visuelle historier på nye medier, lydkollager og kortfilm.